Ik ben zwanger

Zwangerschapstest

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Of je bent alvast nieuwsgierig wat er allemaal bij komt kijken als je zwanger bent. Er gaat namelijk een heleboel voor je veranderen.

Veranderingen

Je lichaam is hard aan het werk om een nieuw mensje te maken. Je lijf verandert en dit kost soms erg veel energie. Zeg maar dag tegen je gestructureerde leven, regel alvast kinderopvang en hoe zit het eigenlijk met verlof op het werk? Er is nog zoveel te regelen! In dit hoofdstuk besteden we aandacht aan al deze veranderingen.

Lees meer over...

  • Mag je gewoon blijven sporten?
  • Moeten de hoge hakken nu in de kast blijven staan?
  • Hoe zit het eigenlijk met het verschonen van de kattenbak?

Ook lees je hoe je kindje zich in je buik ontwikkelt. Want wat gebeurt er in het eerste, tweede en derde trimester van je zwangerschap precies? Ondanks dat je in het begin nog niets aan je buik ziet, groeit je baarmoeder al wel. Na ongeveer vier maanden zal je ook je buik zien groeien.

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders wil de kinderwens van paren met vruchtbaarheidsproblemen vervullen. Ben je net zwanger? Dan kun je hier een steentje aan bijdragen en wel met je eigen urine. Wacht niet te lang, want de tijd dat je urine bruikbaar is, is maar beperkt. Lees meer via Moeders voor Moeders.