Professionals

Zwangerschap

Zwangere vrouwen kunnen, met behulp van een speciale code, hun echo's nu online bekijken. Dit bespaart u als professional veel tijd en geld!

Unieke code

Als echoscopist, gynaecoloog, verloskundige of diagnostisch centrum genereert u een unieke code voor de zwangere vrouw. Deze code neemt zij mee naar huis, waarna ze op ZwangerWereld een account aanmaakt. Wanneer ze de betreffende code op haar eigen afgeschermde profiel invoert kan ze haar echo's uploaden. 

Hierdoor hoeven de echo's niet meer afgedrukt of op een DVD of USB-stick gezet te worden. Op deze manier kan tijd en geld worden bespaard. 

Wat zijn de voordelen?

  • U speelt in op de digitale samenleving
  • U hoeft niet iedere echo meer apart af te drukken
  • U hoeft de echo's niet meer op DVD/USB te zetten
  • Alleen een code hoeven te geven scheelt tijd en geld
  • Wanneer de vrouw haar code verliest kunt u een nieuwe code genereren
  • De zwangere vrouw kan op haar profiel metingen bijhouden, waaronder bloeddruk en gewicht. Zo krijgt zij, en daarmee ook u, snel in kaart of de zwangerschap goed verloopt.

Hoe werkt het?

Het plaatsen van de echofoto's gebeurt door de professional. Dit werkt heel eenvoudig. De professional maakt de echo, kopieert deze echofoto in een beveiligd mapje in het Persoonlijk GezondheidsDossier (PGD) en genereert via ons systeem een unieke code.

De zwangere vrouw krijgt deze code mee naar huis. Zij is verplicht eerst een Persoonlijk GezondheidsDossier aan te maken voor zij haar echofoto's kan bekijken. Dit dossier staat namelijk in onze afgeschermde en beveiligde omgeving.

De zwangere vrouw kan na het registreren/inloggen de code invoeren en haar echo's uploaden. Dit kan zowel via de computer, als een tablet of telefoon.

Samenwerking

ZwangerWereld werkt samen met verschillende professionals en diagnostische centra. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken uit naar nieuwe samenwerkingen.